lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ekat möllitokokisat!

Teen nyt vain lyhyen postauksen, kun tänään osallistuttiin ekoihin möllitokokisoihin Lokin kanssa. Oltiin nakkiluokassa, koska kokemusta nyt ei tosiaan kilpailutilanteista juuri ole.

Kisat järjestettiin Tikkurilan nurmikentällä, ja nakkiluokassa oli 13 koirakkoa. Me oltiin Lokin kanssa vuorossa neljänsinä, joten onneksi ei tarvinnut kauhean kauan odotella. Osallistumassa oli myös Lokin parhaan kaverin sisko, jonka perään Loki olisi mielellään mennyt, joten hieman kauhistutti, että miten Loki malttaa keskittyä hommiin...:D Lisäksi satoi kovasti, ja kyseessä oli nurmikenttä, jollaisella ei olla vielä koskaan treenattu. Vähän jännitti. Eniten mietitytti paikkamakuu, joka on Lokille kaikista haastavin.

Mutta joo, ei oltu kolmen parhaan joukossa, mutta olen silti tosi tyytyväinen. :) Loki keskittyi hienosti, ja kaikki meni niinkuin pitikin, paitsi luoksetulo. Normaalisti luoksetulo on vieläpä meidän bravuuri, ei koskaan ole ollut mitään ongelmaa, mutta jostain syystä Loki meni jätettäessä maahan. O_O Se ei ole koskaan aiemmin tehnyt niin, enkä vieläkään oikein tiedä, miksi se niin teki. Mutta sen takia tosiaan tuli siitä liikkeestä nollat. Hieman harmittaa, koska muuten meni niin hyvin. Jos oltais tehty luoksetulo meidän tason mukaisesti, oltais sijoituttu. Mutta meni silti paremmin kuin odotin, Loki oli tosi hieno. :)

Tässä meidän pisteet:

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 8½ (tässä kostea nurmikenttä teki tepposet ja Loki pari kertaa nuuhkaisi)
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9½
Luoksetulo: 0
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 (JES!!)
Estehyppy: 9
Kokonaisvaikutus: 9

Lisäksi tuomari kehui meidän yhteistyötä ja sanoi, että Loki on tosi lupaava ja keskittyy ikäänsä nähden tosi hyvin. :) Kritiikkiä tuli vähän siitä, että mä olen ohjaajana hieman epävarma, minkä kyllä allekirjoitan. Nyt vain lissää reeniä ja kohta uudestaan! :) Oli tosi hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti