Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Pentutreffit

No niin, nyt on ekat pentutreffit koettu! Oli ihan huippua, kolme tuntia vierähti kyllä todella nopeasti. Nyt ollaan molemmat märkiä, väsyneitä ja nälkäisiä. Veikkaan, että Lokin energiavarastot tuli aika tehokkaasti tyhjennettyä koko loppuviikonlopuksi. :D Mentiin siis bussilla Vantaalle, missä riehuttiin yhden toisen pennun kanssa metsässä, pellolla, poluilla... ja tietysti Suomen syksyn tuntien oli kovastikin märkää, mutta poitsut näyttivät vain innostuvan siitä lisää. :) Tällä kertaa kuvien laatu on ehkä hitusen parempi, joten kantsii klikata kuvat suuremmiksi!



Ehkä ainoa hetki, kun Loki pääsi niskan päälle...:D Yllättävää kyllä, Loki oli lähes jatkuvasti ns. "alakynnessä", teki kyllä hyvää sille...

Ohikiitäviä hetkiä oltiin myös ihan rauhassakin.

Jokseenkin märkä ja kurainen poika oli sitten tuloksena.

...mikä huomasi myös lavuaarista kylvettämisen jälkeen. :D Harmittaa, kun en saanut napattua kuvaa silloin, kun allas oli piripintaan asti täynnä MUSTAA vettä...

Tällä tavalla vauveli sitten painui hyvin ansaituille nokosille pyyhkeeseen kääriytyneenä, jottei vain vilustuisi. Fööniä se pelkää vielä niin hirveesti, etten saanut ihan täydellisesti kuivattua.

Sitten otin vielä vähän videotakin, mutta laitoin musiikin päälle, koska ajattelin, ettei toinen osapuoli halua välttämättä ääntään nettiin. :D Tietysti laatu vähän kärsi, kun piti näprätä moviemakerilla, mutta minkäs teet... kiva video silti, täynnä elämäniloa! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti