torstai 6. syyskuuta 2012

Kettuja ja lisää mehiläisiä!

Taas on paljon ehtinyt tapahtua ihan parin päivän aikana! En ole täällä vielä kertonutkaan (ainakaan yksityiskohtaisesti), kuinka jo Lokin ensimmäisinä kotiutumispäivinä astuimme kerrostalomme pihassa maamehiläispesään. Tämä oli toki kovastikin traumaattinen kokemus (lähinnä minulle), mutta selvisimme kuitenkin pienillä vammoilla, sillä pentua pisti vain yksi öttiäinen ja minua kolme tai neljä. Mutta eilen ne penteleet iskivät uudelleen, tai ainakin niin uskon. Kävelimme taas pihassa ja huomasin kauempaa, että mehiläispesään oli (tahallaan tai vahingossa, en tiedä) potkaistu jalkapallo, ja mehiläisiä surisi suurena parvena pesän ympärillä. Kiersimme tietysti pesän kaukaa ja menimme ihan kunnon välimatkan päähän ulkoilemaan (sen verran kauas, ettei pesäkohtaa edes näkynyt). Yhtäkkiä Loki ilmeisesti astui mehiläisen päälle (en ole varma, mutta näytti että jokin suriseva siinä ehkä olisi ollut), ja sama kiljumisrulianssi ja paniikkihan siitä syntyi. Voi mikä vaarojen piha! Loki nukahti kotona järkytyksestä, mutta herätessään oli taas reipas ja iloinen itsensä.

Illalla ajattelin mennä Lokin kanssa vähän pidemmälle lenkille tuonne pururadalle, missä on kiva käyskennellä, kun se on niin rauhallinen ja valaistukin iltaisin. Ei kauan ehditty kävellä, kun näin kauempaa KOLME kettua, jotka jotain telmiskelivät keskenään. Ne lähtivät pakoon, joten uskalsin jatkaa matkaa. En kuitenkaan huomannut, että yksi niistä oli jäänyt pusikkoon piiloon. Loki pysähtyi yhtäkkiä ja alkoi murista, jolloin näin ketun, ja se oli ISO. Isompi kuin Loki, joka on kuitenkin jo melkoinen rötkäle. Se oli jotenkin vähän pelottavan näköinen, ja ei niistäkään tiedä mitä lie tauteja kantavat, joten suosiolla käännyin koiran kanssa toiseen suuntaan. Polulla ei ollut meidän lisäksi ketään muuta, ja oli ihan pimeää, ja kettu alkoi seurata meitä. Vitsit kun pelotti!! Onneksi kettu jossain vaiheessa jäi jälkeen, sillä painelimme aika vauhtia pois. :D Ei ne varmaan aggressiivisia ole, mutta eihän noista luonnon elikoista tiedä. Hyi.

Olen muuten laittanut kamerani akun jonnekin, mistä en sitä tahdo löytää, joten en ole kamalan paljon ottanut kuvia tai videoita.

Tässä kuitenkin kuva ihanasta pahvilaatikosta... asia, jota Loki eniten mummolassa kaipasi. :D Poitsu nimittäin hyppäsi sisälle heti kotiin saavuttua, eikä meinannut poistua sieltä ollenkaan koko illan aikana. Hassu.

Eilen Loki turhautui, kun yksi nappula jäi pöydän jalan alle piiloon, eikä se meinannut saada sitä sieltä millään. Nappulat olivat siis olleet Kongin sisällä, mistä sitten vierineet pitkin maita ja mantuja... anteeksi muuten ystäväni viehättävistä kuukautisavautumisista (lukivat keittiössä Demiä :D), mutta jos olisin halunnut videoon musiikin, niin se olisi vaatinut kauheasti hommaa.

Madotusta enää yksi päivä jäljellä! Kaksi tablettia mennyt jo ihan hyvin alas lihapullien sisällä, toivottavasti vielä huomennakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti