maanantai 4. marraskuuta 2013

Pennelin ensimmäinen mummolavierailu!

No olisikohan tuo banneri nyt vähän paremman näköinen? :D Ehkä! Lilpan kuvasta edelleenkin kiitokset Anna Mertaojalle!

Edelleen meillä sujuu oikein kivasti Lilon ja Lokin kanssa. Koirat tulevat mahtavasti toimeen keskenään, ja Lilo on ollut maailman helpoin ja kiltein pentu! Se on rauhallinen ja mukava kaveri, eikä juuri tee pahojaan.

Lilo saikin nyt viikonloppuna kokea ensimmäisen reissunsa Jyväskylään vanhempieni luokse. Hui! Lokillehan tämä on ihan tuttu juttu, joten isoveikka saikin vähän näyttää mallia, että miten junassa kuljetaan. Hienosti kumpikin koira matkusti, nukkuivat vain koko matkan, eivätkä ottaneet stressiä mistään. :)

Jyväskylässä meitä odotti hieman kurjat kelit. Loki ei paljon kylmyydestä ja sateista välitä, mutta Liloa vähän tahtoo harmittaa, kun varpaat kastuu. :D Mutta kun on takki päällä, niin kyllä se loppujen lopuksi ulkonakin ihan hyvin viihtyy. Etenkin, jos saa riehua metsässä tai pellolla! Lokillakin on ollut kurahaalari ahkerassa käytössä, ja olen ollutkin ostokseen erittäin tyytyväinen. Ei ole tarvinnut Lokia juuri pestä, ainoastaan tassut ovat olleet liejuiset kuralenkkien jälkeen. Mutta nehän on helppo pyyhkiä puhtaiksi.

Pääosa lenkeistä tehtiin vapaana metsässä ja lyhyen matkan päässä olevassa laskettelurinteessä. Rinteessä toimii sulan maan aikana frisbee golf -rata, mutta ilmeisesti huonojen säiden takia ei golffaajia juuri vierailun aikana näkynyt. Mäki on kiva paikka koirille rellestää, koska se ei kuitenkaan ole kovin jyrkkä, ja tilaa riittää vallan mainiosti. Itsekin tykkään, koska näköalat ovat melkoisen mukavat. :) Vapaina ollessaan Loki ja Lilo eivät juuri painiskele, vaikka sisällä sitä tekevätkin. Mutta ulkona lempileikki on ehdottomasti hippa! Lokilla on siis yleensä lelu/keppi suussaan, ja se juoksee Lilo perässään. :D Voi olla, että roolit vaihtuvat sitten, kun Lilppa kasvaa ja vauhtia alkaa kertyä...

Näin hulppeilla näkymillä saatiin lenkkeillä!

Aurinkokin välillä hieman pilkahti...

Aina välillä myös vähän laiskotti...:D

Kuvissa näkyykin (hieman huonosti) Lilolle uusin tekemäni takki! Kyseessä on siis ulkoilutakki, jossa on myös collegevuori, joka antaa myös vähän lämpöä. Kaulus on fleeceä, jossa myöskin tämä sama collegesisus. Takki on ollut ahkerassa käytössä, sillä se sopii näihin märkiin keleihin oikein mainiosti. :) Se pitää tuulta ja vettä, ja vatsapala suojaa myös herkkää karvatonta masua. Eikä ole Lilo näyttänyt juuri palelevankaan, vaikka välillä on asteet käyneet hieman nollan molemmin puolin. Pyöräytin sitten samalla vaivalla siskoillekin mätsäävät takit, ja pentuset olivat jokseenkin hilpeä näky ulkoillessaan yhdessä uniformuissaan:Kuvasta kiitos Riina Tuomiselle! :) Siskojaan on Lilo päässytkin ahkerasti treffaamaan. Hyvä tuuri on käynyt, kun niin moni Lilpan sukulaisista on saanut kodin ihan lähistöltä! Laitetaanpa hieman kuvasaastetta näistä siskotreffeistäkin... kuvat ovat edelleen Riinan ottamia!

Lyhyesti vielä jotain tuolta harrastusrintamalta... Hallilla ollaan käyty, kivasti on mennyt. :D Lilokin on päässyt kokeilemaan luoksetuloa, näyttelypöydällä hengailua ja jopa putken läpi juoksemista! Hui! Tytteli yllätti rohkeudellaan, kun mutkallakaan oleva putki ei yhtään jännittänyt. Namin himo on kova, kuten "veljelläänkin"...;) Lokin kanssa ruvettu nyt todella pureutumaan agilityyn, ja tulokset näkyvät. Perjantaina on taas treenit, saa nähdä miten pärjätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti