maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesäisiä tunnelmia

Hupsista keikkaa, kun on taas unohtunut päivittää! Asiaa on myös viivästyttänyt se, että kamerani on pyörinyt ympäri kyliä, enkä vieläkään ole saanut sitä takaisin... joudun nyt siis tyytymään ainoastaan kännykästäni löytyviin kuviin, bear with me!

Olimme Lokin kanssa siis viikon verran Jyväskylässä äitienpäivän tienoilla. Siellä oli hienot kelit oikeastaan koko viikon ajan, ja innostuttiin tekemään piiiitkiä lenkkejä Laajavuoren metsissä ja lenkkipoluilla. Erityisesti ihastuin kunto10-nimellä kulkevaan reittiin, jota hieman kyllä "muokkasin" myöhemmin sellaiseen versioon, että jalkani pysyivät kuivina...;) Mutta haikealta on nyt taas tuntunut Helsingissä lenkkeillä, vaikka onhan täälläkin kivoja lenkkimaastoja. Sellaista aitoa luonnon tuntua ja ennen kaikkea autioita lenkkipolkuja ei vaan löydy niin helposti.

Btw, Loki on nyt sitten kohdannut ekaa kertaa elämässään hevosia oikein lähietäisyydeltä! Mutta sille ne näyttäisivät olevan näkymättömiä, kun ei se niihin reagoi. Yritin oikein kaivaa verta nenästäni innostamalla: "Katso nyt, heppa! Heppa!", mutta Loki vain jolkotteli välinpitämättömänä eteenpäin. Noh, mielummin tietysti niin. :D

Tässä vähän kuvasatoa Jyväskylän lenkeiltä:

 

 


 

Ja tosiaan, Jyväskylässä kasteltiin myös Lokin talviturkki! Itse en vielä uimaan toki tohtinut, mutta Loki kyllä polski oikein tyytyväisenä, etenkin kuumina päivinä. Lapsuuskotini lähellä on yksi hyvä koiraranta, jossa sitten käväistiinkin joka päivä pulikoimassa. Uintikoulu on selvästi tehnyt tehtävänsä - Loki osasi uida tosi hienosti, ja nouti mulle vedestä keppejä, käpyjä ja palloja. :)

 

No joo, ja sorsiakin piti tietysti välillä vähän vahdata...

Näiden lenkkien ja uintireissujen jälkeen Loki oli kyllä aina todella väsynyttä poikaa:
Helsinkiin palattuamme ollaan kyllä jatkettu lenkkeilyä edelleen ahkerasti. Vähän liiankin ahkerasti - lauantaina vedin itse överit ja juoksulenkillä loukkasin oikean lonkkani jollakin tapaa. Nyt en ole pariin päivään juuri pystynyt kävelemään, joten Lokikin on mennyt ihan koirapuistolinjalla nämä pari päivää.

Mutta kyllä täältäkin tosiaan niitä kivoja reittejä löytyy! Lauantaina käveltiin siis Rajasaareen ja takaisin, yhteensä n. 15km. Lokia ei pahemmin tuntunut tuo matka väsyttävän, emäntää sitten kyllä senkin edestä. :) Rajasaaressa oli paljon koiria ja potentiaalisia leikkitovereita, mutta Loki keskittyi mielummin uimiseen ja ihmisiin tutustumiseen.

 

 

 

Otinpa sitten pitkästä aikaa vähän videotakin tuosta piskistä. Koittakaa olla huomioimatta mun ärsyttävää lässytystä. :D Yritän vaan epätoivoisesti innostaa Lokin laiskahkoa noutosuoritusta:


(Youtube sekoili, enkä saanut sitä kautta lisättyä. Laatu on muutenkin tosi huono, koska kännykällä tosiaan kuvattu...)

Hmm, mitäs muuta. Treenit on sujuneet ihan kivasti, erityisesti agilityssa edistystä tuntuu tapahtuvan aika hurjaa tahtia. Me tosiaan vähän aikaa sitten lopetettiin meidän jatkuvassa tokoryhmässä, koska alkoi ne hinnat ottaa pattiin hieman. Olen realistinen, ja tajusin, että tuossa kohtaa on nyt pakko säästää. Kuitenkin parempaan suuntaan on menty - perustettiin kaveriporukalla oma treeniryhmä, ja nyt treenaillaan tokoa ja rallytokoa kaksi kertaa viikossa vaihtelevalla kokoonpanolla! :) Ollaan saatu paljon aikaan, monipuolisia ja hyödyllisiä harjoituksia, vaihtelevaa häiriötä jne. Eikä maksa mitään! Jihuu!

Nyt vain sitten rohkeasti kohti kesää - mökkeilyä, koiratreffejä, mahdollisia vaelluksia, treenejä ja hauskanpitoa! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti