lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viimein järkeä päässä?

Onpa taas mennyt luvattoman paljon aikaa edellisestä päivityksestä, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. :)

Hirveän kivasti on mennyt Lokin kanssa tässä lähiaikoina. Tuntuu, että (ainakin pahin) teinivaihe on nyt ylitetty, ja järkeä on pikkuisen tullut päähän lisää. Erityisesti lenkkeilyt sujuvat todella kivasti tällä hetkellä. Loki on rento, tyyni ja kuuliainen hihnan päässä ja vapaana, ja kävelee nätisti mun sivulla aina, ei vedä tai mitään. Ohitukset sujuvat hirmu hyvin, eilenkin ohiteltiin jopa koirat löysällä hihnalla ilman mitään käskyjä tai nameja, eikä ongelmia ollut. Yhden juoksuisen nartun perään Loki vähän vingahteli, mutta ei silloinkaan vetänyt tai mitään. Jes!

Ollaan myös nyt kaksi kertaa käyty Helsingin koirauimalassa vähän kokeilemassa uimista yhden kaverikoiran kanssa. Mullahan on haave siitä, että voisin ton kanssa harrastaa vielä vesipelastusta joskus, siksi jo nyt aloitellaan pikkuhiljaa uintijuttuja, jotta "tositreenaamisen" voisi aloittaa heti sitten, kun vedet on tarpeeksi lämpimät. Altaan reunalla Loki on aika korkeilla kierroksilla ja meteli on sen mukainen (kiljuu, mouruaa...), mutta lelulla leikkiminen pitää sen suht hiljaisena. :D Itse uiminen menee tosi hienosti, varsinkin nyt, kun ramppi ei olekaan enää pelottava. Loki jopa noutaa lelua vedestä, vaikka maan kamarallakin noutaminen on vähän hatarissa pitimissä...:D Ja koiruus näyttää pitävän kovasti uimisesta, vaikka märkänä oleminen ei olekaan aina kauhean hauskaa. Ja mun mielestä ton karvakasan kuivaaminen on aika työlästä, millään pyyhkeillä ja fööneillä ei tunnu olevan vaikutusta...

Tokoryhmässä oli yksi itsenäinen kerta (tosin oli siellä ohjaajasijainen sitten kumminkin), jolloin vaihtelun vuoksi tehtiin rallytokorataa, ja ihastuin lajiin ikihyvikseni! Sehän on tosi hauskaa! Ja parasta siinä on se, että sitä on aika helppo treenailla itsekseen. Sitä ollaankin nyt tehty jonkin verran, ja aika hyvin alkaa luonnistua.

Näiden lisäksi ollaan toki treenattu tokoa ja agilitya, ja sainkin eilen mukavan sähköpostin, jonka mukaan päästään syksyllä mukaan agilityn valmennusryhmään! Jes!

Ollaan oltu tässä taas muutama päivä Jyväskylässä vierailemassa, pari kuvaa täältä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti