keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Haasteita ja onnistumisia

Voihan teini-ikä! Alan pikkuhiljaa tottua tähän "uuteen koiraan", joka välillä muistuttaa lauhkeaa koiravanhusta, joka raahustaa lenkillä ja angstaa koirapuistossa, ja välillä kiukuttelevaa, uhmailevaa riiviötä. :D Tosiaan joinain päivinä Loki ei reagoi juuri mihinkään ja tottelee kaikkea, kun taas joinain päivinä jokainen asia on vähintään tuhahduksen ja pälyilyn arvoinen, ja jokaiseen käskyyn pitää ainakin kerran todeta: "Eipäs!"

Koiraharrastukset ovat sujuneet ilman mitään muutoksia entiseen, siellä teini-ikä kyllä ainakin toistaiseksi loistaa poissaolollaan. Tokossa ollaan edistytty hienosti, paikallaan makuu on edelleen vaikeaa häiriössä, mutta ollaan kehitytty siinä todella paljon, ja eilenkin Loki pysyi paikallaan hienosti, vaikka vieressä oleva koira vapautettiin riehakkaasti ja yksi toinen lähti omistajansa luo. Seuraaminen on todella varmaa ja helppoa nykyään, seisomista ja seisomaan jättämistä ollaan myös treenailtu paljon. Tokohyppykin alkaa loksahtaa pikkuhiljaa, käskysana "hop" on tullut viimein tutuksi. :) Agilityssä ollaan päästy kokeilemaan jo vaikka mitä putkesta ja pussista keinuun sun muihin... ja on mulla innokas ja rohkea koira! <3

Tosiaan energiaahan tuolla on, ja sitä tuntuu riittävän ikuisuuksiin. Siksi ollaan treffailtu tuttuja koiria nyt paljon, koska se vielä toistaiseksi väsyttää jonkin verran. :) Sieltä saa myös kivoja kuvia!

Niin kivaa on kaverin kanssa köllötellä...

...ja vähän painia...

...ja hampailla...

...ja tehdä joukkohyökkäys yhtä vastaan. :)

Mutta välillä pitää myös töllötellä kaikessa rauhassa, mieluiten vielä huulta purren!

Hyvä helmikuu tästä on tulossa. Loki menee ekaa kertaa pidemmäksi aikaa (kahdeksi yöksi) hoitoon loppukuusta, kun mamma lähtee kouluretkelle Raumalle. Saas nähdä miten käy, jänskättää jo vähän etukäteen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti