maanantai 28. tammikuuta 2013

Teenage mutant ninja Loki...

Nyt on selvästi ollut jotenkin hälinää tammikuussa, kun en ole edes blogia ehtinyt päivittää! Pääsyynä varmaankin on paraikaa valmistuva kandi, jonka kirjoittamiseen on helposti kulunut kaikki liikenevä vapaa-aika. Päivitysten vähäisyys ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi tapahtunut paljon!

Tammikuu on Lokin suhteen kulunut pitkälti treenaamisen merkeissä. Toistaiseksi meillä on ollut nyt kolmet treenit viikossa; toko, agility ja rallytoko. Voisin lyhyesti kertoa, miten ne ovat sujuneet. Tokossa kuulumme siis jatkuvaan ryhmään, jossa on meidän lisäksemme viisi koirakkoa. Yksi toinen aussiekin siellä on! Loki on ryhmän nuorin, mutta kaksi on myös alle vuoden ikäisiä. Loki keskittyy upeasti, ja tekee kaiken just niinkuin pitääkin, heh. Ollaan taklattu aika hyvin nyt perusasentoa, seuraamista ja paikallaan makuuta. Myös tokohyppyä on pariin otteeseen kokeiltu, ja se on Lokin mielestä kauhean kivaa! Kuitenkin penskasta selvästi näkee, että agility on se "the thing", ja mikään ei ole kivempaa kuin se! Ohjaajakin on moneen otteeseen kehaissut Lokin intoa, ja siitä kyllä näkee, miten kovasti se nauttii. Tuntuu, että mulla on paljon työtä tehtävänä, jotta saisin koiran kehityksessä kiinni...!

Onneksi on noita treenejä, joiden yhteydessä voin olla ylpeä Lokista. Muuten vois olla tällä hetkellä meinaan hermot riekaleina... Mun enkelipennusta on nimittäin kuoriutunut varsinainen teinipelle. Teineily esiintyy naurettavalla protestoimisella lähinnä hihnassa. Milloin mennään väärään suuntaan, milloin sataa, tuulee, ei huvita... ihania hajuja olisi, ja ihania roskia maassa... arghh.

Laitetaanpa vielä yksi kuva mun lumimonsterista piristykseksi tähän loppuun:
2 kommenttia:

 1. Heips!
  Heitin sinua haasteella. :)
  http://ellperi.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuva, enhän mä edes tiedä noin monta blogia! :D Kiinnostava kyllä, täyttelen varmaan kunhan paremmin ehdin. :)

   Poista