maanantai 27. elokuuta 2012

Stressi potenssiin kymmenen!!

Ahdistaa, kun tämä viikko on vielä ihan täynnä kaiken maailman SÄÄTÄMISTÄ. Miksi ihmeessä lupasin olla töissä elokuun loppuun asti? Miksi lupauduin ryhtyä tuutoriksi? Miksi ostin lipun Lady Gagan keikalle? :/ Tänään jouduin lähtemään tuutorointihommiin aamusta, Loki jäi pariksi tunniksi yksin. En edes määränpäähäni ehtinyt, kun kämppikseni laittoi tekstiviestin. Oli se mieltä ylentävää lukea, että pentu oli murtautunut olohuoneeseen ja kakannut kahdesti sekä tietty pissinyt. =_= Kuulemma näin pienet pennut ei vielä osoita mieltään ulostamalla, mutta rohkenen olla eri mieltä. Just oltiin lenkiltä tultu ja sielläkin oli kaikki tavara tullut. En tajua.

Tänään on myös toiseksi viimeinen työpäivä. Olen kolme viikkoa yrittänyt saada tätä vuoroa pois, mutta ei ole kellekään kelvannut. Hemmetin nimeltä mainitsematon huvipuisto... matkoineen päivineen vuoroon vierähtää seitsemisen tuntia, sillä pyörästäkin on kumi puhjennut. Onneksi, ONNEKSI minulla on ihana kaveri, joka tulee vahtimaan Lokia neljästä yhdeksään, eli melkein koko siksi ajaksi, kun olen poissa. Pelastus!! Toivottavasti tämä jälkimmäinen yksinolo sujuisi vähän paremmin... radio jää päälle, Loki saa puuhalelun (Kongissa lihapullaa) ja leikittiinpä tuossa pitkä tovi naminpiilotustakin, joka aika hyvin imee mehut poitsusta koko loppupäiväksi. :D Ja Loki on siinä jo ihan verrattoman hyvä! Se on niin suloinen, kun se innoissaan nuuhkii ympäri huonetta lihapullapalojen perässä... joskus vielä otan videotakin siitä. :)

Huomenna lisäsäätämistä aiheuttaa Lady Gagan keikka ja torstaina vielä mahdollisesti yksi työpäivä... sitten kaikki helpottaa, ja päiviin tulee rutiinia, eikä mun tarvitse olla niin paljon ja pitkiä aikoja poissa. Viikonloppuna mahdollisesti vanhempani tulevat kylään tai mennään koko porukalla mökille maalle. :) Sitä odotellessa...

(Mahtaakohan tuommoinen raju hikka olla normaalia pennulla? Tuntuu että tapahtuu aina leikin jälkeen...:S)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti