torstai 22. elokuuta 2013

Kaikenlaista tapahtunutta

Hups hei, taas on vierähtänyt aikaa edellisestä päivityksestä! Entinen duuni loppui, uusi alkoi ja kauhea kiire kaiken suhteen... myös koirarintamalla on tapahtunut niin hirveästi, etten saa mitenkään kaikesta kerrottua tässä postauksessa, mutta ehkäpä nyt kuitenkin ne tärkeimmät!

Teini-ikää poetaan täällä ihan entisen tapaan vieläkin. Keskittymisvaikeuksien ja haisteluintouden lisäksi on nyt viimein tullut tyttöihin kohdistunut kiinnostus! Pari viikkoa sitten Saima-kaveri sai Lokin pään sekaisin, ja ensimmäistä kertaa elämässään Loki kiipesi toisen koiran selkään! Kyllähän siinä kestikin... nyt olen vähän varuillani vienyt sitä puistoon, mikäli siellä on ollut narttuja, mutta ainakin toistaiseksi Saima on ollut ainoa uhri. Nartut saavat kyllä osakseen hieman huolellisemman haistelun, mutta siihen se onneksi on jäänytkin. Täytyy pitää peukut pystyssä, ettei tosta tule mitään hirveää hormonihyrrää. :D

Tosin! Siitä ei ehkä tarvitse kovin kauan huolehtia. Loki nimittäin varmaankin kastroidaan pian. Olen nyt päätynyt siihen lopputulemaan, että keväällä talouteen saapuu uusi tulokas - dallutyttö. :) Ja jos Loki täytyy joka tapauksessa leikata, niin miksei jo hyvissä ajoin, ettei tarvitse kärsiä mahdollisista tulevista hormonihaitoista?

Muuten Loki on kyllä ollut kuin unelma. Se on sopeutunut hektiseen kesään erinomaisesti - kämppiksen muuttoon, ikkunaremonttiin, mun vaihteleviin aikatauluihin ja uuteen työhön... se on ollut hurjan kiltisti, ja vahtiminen on pysynyt hienosti kurissa. :) Puistossakin tulee edelleen erinomaisesti muiden kanssa toimeen. Jes!

Harrastusrintamalla ollaan keskitytty lähinnä agilityyn. Ohjatut treenit on taas käynnissä, ja siellä huomaa kyllä selvästi, että heinäkuussa on treenattu PALJON. Loki keskittyy tosi hyvin mun ohjaukseen, ja mäkin olen mielestäni kehittynyt aika tavalla. :)

Tässä video viimeisistä itsenäisistä treeneistä:

Edelleen haastetta tuottaa tuo A-este... siis Lokilla ei tosiaankaan ole ongelmia sille menemisen kanssa, päin vastoin - se haluaisi mennä sinne aina ja ikuisesti! Siksi tuo pieni sähellys, kun piti mennä A:n juurella olevaan putkeen. :)

Mun pieni agihauva:
Tokossa ei sitten olekaan olleet ihan niin auvoiset ajat... heinäkuussa Lokia ei olisi toko voinut vähempää kiinnostaa, varmaan siksi, että treenipäiviä oli parhaimmillaan kuusi viikossa. Yksissä möllikisoissakin käytiin huonolla menestyksellä, ei siitä sen enempää...:D Olin jo luovuttamassa tokon suhteen, mutta nyt elokuussa on taas sujunut paremmin. Keskittyminen on TOSI vaikeaa kentällä, varsinkin kun vieressä on puisto täynnä koirakavereita. Mutta se on hyvää harjoitusta. Välillä menee treenit tosi putkeen, välillä ei sitten niin ollenkaan. Jäävät liikkeet sujuvat parhaiten sekä - erittäin yllättävää kyllä - paikkamakuu. En olisi koskaan uskonut, että siitä voisi tulla meidän bravuuri! Seuruu menee hyvin sitten, kun huomio on kertaalleen saatu. Luoksetulossa Loki pamahtaa mua päin, jos välimatka on tosi pitkä. :D No, helppoja asioita korjata onneksi.

Tässä kuvia eilisistä treeneistä... kuvat on ottanut treenikaveri L.Linjama. :) Kiitoksia!

Näin hienosti se paikkamakuu sujuu...


 Vieressä oleva koirapuisto toimi hyvänä häiriönä. :D


Mutta onneksi kaikki jaksoivat silti keskittyä!Tosin välipalkkaa tarvitaan vielä...

Mitäs muuta? Kurakelit pääsivät yllättämään viime viikolla. Alkoi mennä aivan totaalisesti hermot, kun koira piti joka ikisen lenkin päätteeksi pestä ja kuivata, ja koko kämppä oli täynnä kuraa ja hiekkaa jne. Senpä takia kävimme Lokin kanssa hieman shoppailemassa, ja mukaan tarttui... tattadaa...:


Kurapuku! :D Se on ollut nyt sadekeleillä aina käytössä, ja toiminut erittäin hyvin! On mieletön helpotus, kun voi lenkin jälkeen vain pyyhkäistä tassut, ja muuten koira onkin puhdas ja kuiva. Ah. <3 Miksen ole jo aiemmin keksinyt ostaa tuollaista...?

Loppuun vielä pari kuvaa tältä kuulta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti