keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Iiiiiiso poika!

Nyt taas on vierähtänyt useampikin tovi niin, etten ole ehtinyt päivittää Loki-blogia. Kamerani laturi on ollut myös hukassa, myönnettäköön. :D Mutta paljon kaikenlaista on kyllä ehtinyt tapahtua! Lokilla on alkanut hampaat putoilla oikein urakalla, enää yläkulmurit ovat kiinni, mutta nekin taitavat jo heilua. Loki myös käyttäytyy varsin mainiosti kuten tavallista, ihan huoletta voin pitää poitsua vapaana metsässä, kun luoksetulo on niin vahva.

Tosin n. viikko sitten oli vähän ikävä päivä... aamulla heti mentiin koirapuistoon, missä ei ollut silloin ketään muuta. Jotain sitten hengailtiin siellä kahdestaan, kun kuulin jostain piipitystä. Ehdin juuri ja juuri rekisteröidä pienen linnun parin metrin päässä, kun Loki jo yhdellä hypyllä ja haukkaisulla pisti linnun poskeensa. :,( Ei siis syönyt sitä eikä riepotellut, mutta lähti riemuissaan se suussaan bilettämään. Sain linnun sitten takaisin, mutta se oli jo kuollut...

Noh, iltapäivästä mentiin sitten metsälenkille. Loki jäi minusta aika paljon jälkeen jonkin haistelusession takia, mitä se ei yleensä tee. Aamusta traumautuneena säikähdin, ja kutsuin pennun luokse. Sieltähän se tuli, ylpeänä ja häntä heiluen - kuollut rotta suusta roikkuen. Siinä vähän mun inhokynnys ylitettiin, lähdin kiljuen karkuun ja huusin vain "JÄTÄ JÄTÄ JÄTÄ". Ihme kyllä poika totteli ja jätti kallisarvoisen aarteensa polulle - jonne emme kyllä enää mene, by the way. Olen nyt alkanut soveltaa tuota "jätä"-käskyä lenkeillä muuhunkin - nenäliinoihin, tölkkeihin sun muihin Lokin lemppareihin, ja se toimii! Jes!

Ylihuomenna meillä alkaa agility. :S Jännityksellä odotan, mahtaakohan se meiltä sujua...

Tässä vielä muutama kuva piristykseksi:


Joskus harvoin ne säätkin meitä suosivat näköjään. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti