sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa!

Huh, onhan ollut taas melkoista viime aikoina! Olen sairastellut melkein pari viikkoa tässä, ja olen potenut äärimmäisen huonoa omaatuntoa Lokin suhteen, sillä se ei ole saanut ihan niin paljon liikuntaa, kun olen ollut kuumeinen yms. :( Onneksi nyt olen jo paranemaan päin, ja ollaan päästy taas viipottamaan metsissä ja pelloilla muiden pentujen kanssa, jee!

Lokilla on nyt myös tehosterokotteet annettu (lapsi huusi kuin tapettava), ja pentukurssin ensimmäinen tunti oli eilen. Uusi paikka ja tilanne hämmensivät Lokia hieman ja alkuun keskittyminen oli kummallakin vähän hakusessa, kun harjoiteltiin seuraamista... mutta tilanteen (ja koiran) rauhoituttua, luopumisen ja koskettamisen harjoitteleminen sujui toooooosi hienosti. :D Odotan kyllä tuota hihnakäytöksen harjoittelua... vetämistä tapahtuu harvoin, mutta silloin kun Loki vetää, se on todella rasittavaa. Heppu painaa kuitenkin jo lähemmäs 15 kiloa, piteleminen on jo haastavaa!

Tänään käytiin sitten taas pentutreffeillä. Ainaiset pentutreffikuvat varmaan jo kyllästyttävät, mutta kun ne on niin mahtavia. :D Vauhti ja ilmeet ikuistettuna, ah.


Jalat sojottivat välillä vähän sinne sun tänne...

...ja välillä Loki tyytyi pelkästään tarkkailijan rooliin...

...mutta välillä piti tietysti olla myös toiminnassa mukana!

Ha-JA!

Surmanloikka. :D

Vauhdin hurmaa!

Lopuksi tietysti väsytti ihan hurjasti.

Treffipaikalta oli melko pitkä matka kotiin, ja jouduttiinkin koukkaisemaan Kampin kautta. Loki oli väsynyt, joten tallusti kauppakeskuksen halki kuin kokenutkin konkari. Hyvä poika! Ihmisvilinässä ulkona vähän itketti, kun lapsonen oli niin väsynyt ja kadulla soitettiin ihmeellistä viuluakin, jota tietysti piti vähän ihmetellä. Mutta kotiin päästyään Loki sai kupin täyteen ruokaa ja kunnon tirsat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti